Salt Nikotin Likitler

Salt Nikontin Likitler Hakkındaki En Kapsamlı İnceleme | 2024 Güncel

Salt Likitler Hakkındaki En Kapsamlı İnceleme

Salt likitler hakkında, malum son zamanlarda Elektronik sigara piyasanın hızla geliştiğini görmekteyiz. Büyük cihazların yerini daha ergonomik olan podların piyasaya çıkmasıyla birlikte SaltNic veya NicSalt olarakta adlandırılan Salt Likit ile tanıştık peki nedir bu Salt Nokotin? makalemize göz atalım

Salt Nikotin Nedir?

Nic Salt olarak da bilinen Nikotin Tuzu, normal “freebase” nikotine karşı farklı bir tür işlenmiş nikotindir.

Nikotin tuzlu likitler, biyouyumluluğu nedeniyle normal nikotinli likitlere göre daha kolay solunmaktadır. Buhar boğaz vurumunda daha hafif içime bi o kadarda nikotine doymanıza izin verir. Bu, bir sigarada bulunan nikotini daha çok taklit ederken, kullanıcıda daha kısa sürede doyuma ulatırır.

Nic. Tuzu, endüstride standart olan orijinal “freebase” nikotin yerine bir çok şirket tarafından kullanılan yeni bir nikotin türüdür. Nicotine tuzu tütün yaprağında bulunan nikotin doğal halidir. Vücuda çoğu kullanıcının alışkın olduğu endüstri standardı nikotinden farklı olarak daha hızlı etkisini gösterir.

Salt Nikotinli Likit

Salt Nikotinli likit, Normal sigaradan gelen nikotin kan dolaşımına girdiğine benzer şekilde daha ağır bir nikotin kan emilim oranı sağlayabilir. Geleneksel tütün kullanımında olduğu gibi, salt likit kullanan kullanıcılar, şu anda piyasada gördüğümüz standart alt-ohm cihazlarının aksine, yüksek-ohm, düşük voltajlı bir cihazdan bir kaç kısa çekişten daha fazla memnun kalacaklardır. Salt likit, kan dolaşımına daha hızlı girebilir ve nikotin isteğinizi unutturabilir ve nikotinden daha uzun süre koruyabilir. Sub-ohm cihazınızı gün boyunca yoğun bir şekilde kullanmanızın aksine, cihazınızı daha az yanınızda bulunduracağınız gerçeğini düşünün. Yeni kullanıcılar, sigaradan farklı olarak, Elektronik sigara kullanıcısı vücudunun nikotine doymasına kadar genellikle elektronik sigara kullanır fakat bu salt nic ile daha az buharlayarak daha hızlı doyuma ulaşacağınızı göreceksiniz.

Gerek pod cihazlardan gerekse salt likitlerden edindiğimiz tecrübeleri paylaşmak isteriz. Açıkçası çok fazla teknik detaya girmeden kısaca bilgi paylaşımı ve anlaşılabilir şekilde anlatmaya çalışalım. Forumlarda da konu hakkında detaylı paylaşımlar gün geçtikçe artacaktır.

En İyi Salt Likitleri listemizi inceleyebilirsiniz.

https://premiumlikitsitesi.com/blog/salt-nikotin-likitler/en-iyi-salt-likitler/

Dünya genelinde yapılmış araştırma çalışmalarını incelemelerimiz sonucunda soru cevap olarak konuyu açıklamaya çalışalım.

Salt Likitleri Hakkında Merak Ettikleriniz 

Soru – Cevap

  • Soru: Pod mod normal likit kullanılır mı?
  • Cevap: Pod mod normal likitlerin bazılarını kullanabilir. Genelde düşük nikotinli likit kullanmak isteyenler normal likitleri tercih ediyor. Bu likitlerden bazıları Five Pawns Likitleri, Good Life Vapor Likitleri, Ripe Vapes Likitleri, E-Liquid France Likitleridir. Bu saydığımız markaların likitleri pod mod için uygun içeriklere sahiptir. Bu markaların 0.3(3mg), 0.6(6mg), 0.9(9gm) ve 1.2(12mg) likitleri pod cihazlar için uygundur.
  • Salt Nicotin Likitler temel içeriği nedir ?
  • Cevap :Salt Likitlerde yoğun buhar yerine çok az buhar ile yeteri kadar buhar alarak ihtiyacımız olan nikotin ihtiyaçlarımızı karşılamaktır. Bu konuda kana hızlı karışması ve reseptörlere (Nikotin reseptörleri) hızlıca ulaşıp bağımlısı olduğumuz nikotin ihtiyacını gidermektir. Genel olarak tütün yapraklarında katyonik asitler bulunmakta olup burdan yola çıkarak, Benzoik asit, sitrik asit gibi katyonik asitler kullanılmıştır. Bu asitler tütün yapraklarında mevcuttur. Doğal olarak kana karışma da aynı etkiyi yaratmaktadır. Şu an mevcutta kullanılan Serbest bazlı nikotinlerin; içimi sert, boğaz yanması, ve yakıcı olmalarının sebebi Serbest bazlı nikotin alırken bu durumlar yaşanmaktadır. Yapılan yenilik ise; vucudumuza alacağımız nikotin miktarını çok fazla likit tüketerek değil de az likit tüketerek ihtiyacı olanını almak için ortaya çıkmış bir yöntemdir.
  • Salt Nikotin Likitler nasıl kullanılmalı ?
  • Cevap :Salt Nikotin likitleri kullanırken düşük değerlerde düşük ohmlarda yüksek watlara çıkılmadan tüketilmelidir. Doğal olarak böyle bir durumda yüksek oranda nikotin hızlı bir şekilde kana karışacağı için zararları kaçınılmazdır. Beş sigarayı birden yakıp hepsini birden içmiyoruz değil mi?
  • Salt Nikotinli Likitler alırken neye dikkat etmek gerek ?
  • Cevap :Şu anda Türkiye de pek fazla bulunmayan kullanacağınız cihazlara uygun nitelikte, günlük ortalama tükettiğiniz nikotine göre almalısınız. Burada kıstas olarak şunu değerlendirebiliriz 3 mg bir likit yaklaşık 20 mg lik bir Salt Nikotine eşdeğer olmaktadır (içim olarak) 6 mg gibi bir değer de yaklaşık 30 mg lere ve de 9 ve üzeri ise yaklaşık 40 ve yukarısına tekabül etmektedir. Buna göre alınması gereken likiti seçebilirsiniz.
  • Salt Likit ile şu an kullandığımız likitler arasında içim farkı var mı ?
  • Cevap: Evet, içim farkı şu şekildedir; şu an tükettiğimiz serbest bazlı nikotinler genelde boğaz yanmaları ve sert içiminden, yüksek watt ve düşük ohmlardan dolayı daha fazla buhar ve düşük nikotin tüketimi yapılmaktadır. Salt Nikotinli likitlerin kullanıldığı cihazlar (Pod Mod, Stick Pen Mod vs.) kullanımına daha uygundur. Ancak; önerilmemekle birlikte sıkı ve az buhar üreten MTL cihazlarda da denenebilir (Tamamen kişinin nikotin tüketimine bağlı olarak değişir)
  • Pod Mod Cihazlar DL içime uygun mu ?
  • Cevap: Hayır, uygun değildir. Ama bazı pod mod markaları aynı anda hem DL hemde MTL içime uygun podlar üretmiştlerdir.
  • Pod Mod Cihazların kartuşları yeniden doluyor mu ?
  • Cevap: Bazılarında doluma müsait olmakla birlikte, uzun süreli kullanıma yani 4-5 dolumdan sonra kullanıma müsait olmuyor ve yeni kartuş edinmek gerekiyor
  • Pod Mod cihazların pilleri yeterli oluyor mu ?
  • Cevap :Evet, gün içinde içim için yeterli olmakta, yetmediğinde çok kısa sürede dolmaktadır. Bu nedenle yeterli olmaktadır. İdeal mah oranları 300-400 mah ideal olmaktadır.
  • Pod Mod cihazlar alırken neye dikkat edilmeli ?
  • Soru : Pod Mod cihazlar alırken neye dikkat edilmeli ? yapılabilen (ki şu an bir çoğu hacklenmiş durumda, yani doldurulur halde) popüler olmasının yerine, kartuş kalitelerine bakarak alınmalıdır. Pil olarak daha önce de belirtildiği gibi 300 mah den başlayarak yukarı çıkabilir.

Salt Likit sipariş vermek için aşağdaki sayfayı inceleyebilirsiniz.

Premium Likit Sitesi Güvencesi İle Orijinal ve Uygun Fiyatlara Elektronik Sigara Likiti Satın Alabilirsiniz
Premium Likit Sitesi Güvencesi İle Orijinal ve Uygun Fiyatlara Elektronik Sigara Likiti Satın Alabilirsiniz

https://premiumlikitsitesi.com/salt-likitler

https://elektroniksigarasitesi.net

4 thoughts on “Salt Nikontin Likitler Hakkındaki En Kapsamlı İnceleme | 2024 Güncel

  • Berker Yalçın

    Çok bilgilendirici bir yazı olmuş, elinize sağlık. Salt nikotin likitleri hakkında insanların çok fazla farklı görüşleri oluyor. Bence pod mod cihazlar çok daha sağlıklı. Daha az çekimle daha fazla doyum sağlıyoruz ve pod modlar ufak ve kullanışlı.

    Yanıtla
  • Serkan Albayrak

    En çok kullanılan ve en çok beğenilen salt likitler için bir yazı da yazarsanız çok sevinirim. Zira pod mod cihazlar çok gündemde ve çok tutulmakta. Bu cihazlara uygun premium salt likit bulmakta sıkıntı yaşıyoruz. Teşekkürler ilginiz için

    Yanıtla
    • Admin

      Bunun için bir yazı hazırlanıyor zaten. 2018’in en çok sevilen salt likitleri başlığı altında, muhtemelen yarın tamamlanıp yayımlanacaktır.

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir